NOTICE: We are now using the Mura CMS Developer's Google Group for our Forum. While you can no longer post messages here, this forum will remain archived but unmonitored. Other support options are available here.

Next Page

Page: 1

Previous Page

Thread: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug

Created on: 05/25/11 04:33 AM

Replies: 9

jebensberger





Joined: 01/20/11

Posts: 5

jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
05/25/11 4:33 AM
Attachment: jQuery-IE9-Slideshow-Bug.png

The jQuery slideshow will not function in IE9. I see the image and text but no slide numbers and the slideshow doesn't play. It runs fine in IE7, IE8 and IE9 Compatibility mode. Thoughts? I'm not a jQuery expert so I'm not sure where to start tinkering.

Link | Top | Bottom

cfJeff





Joined: 02/06/09

Posts: 123

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
05/26/11 3:28 AM

Bumpity bump bump. Thanks Microsoft.

Link | Top | Bottom

DAL80





Joined: 06/30/09

Posts: 22

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
02/14/12 2:55 AM

Bump on this. I am having the same issue with IE9. Has anyone found a fix on this?

I am seeing this error;
SCRIPT438: Object doesn't support property or method 'getElementsByTagName'
jquery.js, line 16 character 59007
* Last updated by: DAL80 on 2/14/2012 @ 11:31 AM *

Link | Top | Bottom

Fluid





Joined: 09/12/09

Posts: 119

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
02/14/12 5:32 AM

Looks like this was a jQuery bug and was supposedly fixed in version 1.6.2 per this ticket: IE9 document.getElementsByTagName throws an error

What version of jQuery (and Mura) are you running?

FYI - If the above link doesn't work you may need to refresh your browser a few times until it shows the page... I think that part of the jQuery site is experiencing issues.
* Last updated by: Fluid on 2/14/2012 @ 1:52 PM *

Link | Top | Bottom

cfJeff





Joined: 02/06/09

Posts: 123

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
02/15/12 1:28 AM

It's been working for me a while now and I don't recall doing anything other than upgrading MURA to the latest version.

Link | Top | Bottom

DAL80





Joined: 06/30/09

Posts: 22

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
02/15/12 1:35 AM

I downloaded the CMS at some point in Dec(2011). It has the 1.5 jquery, I downloaded the newest files and saw it was up to 1.7. I tried to update the core files for the cms, but it killed all styling we had site in IE. I think it updated some of the css, so i had to revert it back until I had time to look at it more.

I tried to just update the jquery file, and it made IE9 better, but other IE 7 was worse.

Link | Top | Bottom

Sean



Sean's Gravatar

Joined: 03/13/08

Posts: 1699

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
02/17/12 12:50 PM

I tested the slideshow in both IE7 and IE9 without issue. Can you be specific about what you're referring to?

=================================
Sean Schroeder
Team Mura
Blue River Interactive Group

Link | Top | Bottom

DAL80





Joined: 06/30/09

Posts: 22

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
02/18/12 11:05 AM

The newest version of the CMS is okay, it has updated the jquery (1.7 or 1.8). I had downloaded a version back at the start of Dec. It contained jquery 1.5, which did have an issue with IE9.

Link | Top | Bottom

Sean



Sean's Gravatar

Joined: 03/13/08

Posts: 1699

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
02/18/12 12:04 PM

Yeah, I saw that. How about IE7?

=================================
Sean Schroeder
Team Mura
Blue River Interactive Group

Link | Top | Bottom

DAL80





Joined: 06/30/09

Posts: 22

RE: jQuery Cycle Slideshow IE 9 Bug
02/19/12 11:47 AM

IE7 works as well with the newer jquery update. It also worked with the 1.5 version as well.

Link | Top | Bottom

Next Page

Page: 1

Previous Page